Rekenen en spelling oefenen met de werkboeken van Brainz@work

rekenen en spelling werkboeken voor kinderen in groep 3, groep 4 en groep 5 om thuis te oefenen.

Klantenservice

 

Contactmogelijkheden

Heeft u vragen of een klacht dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen: 

E-mail

Verstuur een e-mail en u krijgt dezelfde dag nog een antwoord.

Telefoon 

Tel: 024 663 54 09 
 
Mochten we even niet opnemen, spreek dan een bericht in op de voicemail en we bellen zo snel mogelijk terug!


bestellen bij Brainz@work


Online betalen  
Bij Brainz@work kunt u alleen online bestellen. U betaalt vooraf via iDEAL, een directe overboeking of u doet een bestelling onder rembours. Via IDEAL betaalt u online via uw eigen bank. 
Bezorgkosten
De bezorgkosten voor uw werkboek (of werkboeken) zijn € 3,95. Ook voor het versturen van de 3 werkboeken vragen we slechts eenmalig € 3,95. Alleen voor het bestellen onder rembours betaalt u € 7,50.  
Bezorgen
Wij doen ons uiterste best de bestelling op de binnen 2 werkdagen aan te bieden. 
Al onze pakketten worden door PostNL bezorgd. 
inloggen 
U kunt een bestelling doen als "gast", hiervoor hoeft u dus niet in te loggen. Er wordt uiteraard wel gevraagd uw NAW gegevens op te geven om de bestelling te kunnen doen.  U kunt ook direct aanmelden met uw gegevens, dan wordt een volgende bestelling eenvoudiger.  Als u een order plaatst, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor online winkelen bij Brainz@work.

Status van de bestelling 
Direct na het bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging, met een overzicht van de bestelde artikelen en de datum waarop de bestelling klaar is. Ook kunt u de order op de site terugvinden bij mijn bestellingen. 

Bestelling wijzigen 
Tijdens het bestelproces kunt u nog producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kan kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden. 

Bestelling annuleren 
U kunt binnen een uur de bestelling nog annuleren. Stuur dan direct een e-mail naar info@brainz@work met als onderwerp: BESTELLING ANNULEREN. Zet in deze e-mail uw naam en de bestelling ben en de bestelling wordt geannuleerd. 

Retourneren 
Retourneren is geen probleem. Wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling dan kunt u het werkboek zonder opgaaf van redenen terugsturen. U krijgt uw geld teruggestort. De enige voorwaarde is dat er niet in het werkboek geschreven is en dat het boek er nog netjes uitziet. U betaalt dan alleen voor de verzendkosten.  
Bekijk de algemene voorwaarden van Brainz@work ook nog even