Rekenen en spelling oefenen met de werkboeken van Brainz@work

rekenen en spelling werkboeken voor kinderen in groep 3, groep 4 en groep 5 om thuis te oefenen.

Referenties

 

We hebben al erg leuke reacties gehad op onze boeken. Hieronder enkele reacties.

 

Een ouder

"Een jaar geleden na overstap van een zeer zwakke school bleek onze dochter behalve enorme faalangst, ook een dusdanige achterstand te hebben dat er na een paar weken op de nieuwe school al werd gesproken over doubleren. Omdat de school haar niet voldoende kon bijspijkeren aangezien ze met àlles achter was, moesten we  thuis aan de slag. Dit heeft een geweldig resultaat gehad. Niet alleen is onze dochter over gegaan naar groep 5, maar ze is van uitsluitend D en E-scores naar twee A’s, een B en een C (leestempo) gegaan. En –het belangrijkste- ze heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen en weet nu dat ze het best kan. Omdat ze merkte dat het oefenen thuis hielp, deed ze het ook niet met tegenzin. Nu doen we niet meer zo veel thuis, we gebruiken de boeken nu vooral om te checken of ze haar verse ‘winst’ niet kwijtraakt. Ze pakt de boeken er nu zelf bij als ze schooltje speelt, dan gaat het oefenen natuurlijk helemaal spelenderwijs.

Groeten Mirella Dresch"

 

Een greep uit reacties van basisscholen

 

Basisschool De Komeet in Malden

Erg enthousiaste reactie van de leerkrachten. Zij gaan ouders attenderen op de boeken.

Hanny van Langevelde; lerares basisschool de Eendracht, Hansweert - Zeeland:

"Het werkboekje ziet er heel leuk uit! De opdrachten passen goed bij de methode en het niveau waarop onze kinderen werken."

 

 

Invloedrijke leerkrachten op het internet

 

Juf Janneke; bekend van jufjanneke.nl

"Ik vind dat de werkboekjes heel waardevol zijn in het begeleiden van de kinderen thuis! De lesstof wordt op een leuke manier aangeboden, ouders krijgen een goed beeld van de ontwikkeling van hun kind en doordat de kinderen extra oefenen, zullen de prestaties op school ook verbeteren waardoor het kind meer zelfvertrouwen krijgt!"

Lees verder op: www.jufjanneke.nl

 

Juf Sanne; bekend van jufsanne.com

"Brainzatwork heeft wat mij betreft een gat in de markt gevuld. Als leerkracht kun je deze tip met volle overtuiging aan ouders meegeven. Met deze werkboeken hebben de mensen van Brainzatwork de meest gestelde vraag op ouderavonden beantwoord: “Wat kan ik er zelf aan doen?”"

Lees verder op: www.jufsanne.com 

 

Meester Michael; bekend van meestermichael.nl

In de komende nieuwsbrief zal er een item komen over Brainz@work.