Online betalen

Bij Brainz@work kunt u alleen online bestellen. U betaalt vooraf via iDEAL, Paypall of overboeking.

 

Bezorgkosten

Wij rekenen geen bezorgkosten voor uw werkboek (of werkboeken) binnen Nederland. Alleen voor het bestellen vanuit het buitenland gelden bezorgkosten.

 

Bezorgen

Wij doen ons uiterste best de bestelling op de binnen 2 werkdagen aan te bieden.
Al onze pakketten worden door PostNL bezorgd.

 

Inloggen

U kunt een bestelling doen als “gast”, hiervoor hoeft u dus niet in te loggen. Er wordt uiteraard wel gevraagd uw NAW gegevens op te geven om de bestelling te kunnen doen. U kunt ook direct aanmelden met uw gegevens, dan wordt een volgende bestelling eenvoudiger. Als u een order plaatst, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor online winkelen bij Brainz@work.

 

Status van de bestelling

Direct na het bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging, met een overzicht van de bestelde artikelen en de datum waarop de bestelling klaar is. Ook kunt u de order op de site terugvinden bij mijn bestellingen.

 

Bestelling wijzigen

Tijdens het bestelproces kunt u nog producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kan kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

 

Bestelling annuleren

U kunt binnen een uur de bestelling nog annuleren. Stuur dan direct een e-mail naar info@brainz@work met als onderwerp: BESTELLING ANNULEREN. Zet in deze e-mail uw naam en de bestelling ben en de bestelling wordt geannuleerd.

 

Retourneren

Retourneren is geen probleem. Wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling dan kunt u het werkboek zonder opgaaf van redenen terugsturen. U krijgt uw geld teruggestort. De enige voorwaarde is dat er niet in het werkboek geschreven is en dat het boek er nog netjes uitziet. U betaalt dan alleen voor de verzendkosten. Bekijk de algemene voorwaarden van Brainz@work ook nog even.

Delen met