Online betalen

Bij Brainz@work kunt u alleen online bestellen. U betaalt vooraf via iDEAL, een directe overboeking of u doet een bestelling onder rembours. Via IDEAL betaalt u online via uw eigen bank

 

Bezorgkosten

De bezorgkosten voor uw werkboek (of werkboeken) zijn € 3,95. Ook voor het versturen van de 3 werkboeken vragen we slechts eenmalig € 3,95. Alleen voor het bestellen onder rembours betaalt u € 7,50.

 

Bezorgen

Wij doen ons uiterste best de bestelling op de binnen 2 werkdagen aan te bieden.
Al onze pakketten worden door PostNL bezorgd.

 

Inloggen

U kunt een bestelling doen als “gast”, hiervoor hoeft u dus niet in te loggen. Er wordt uiteraard wel gevraagd uw NAW gegevens op te geven om de bestelling te kunnen doen. U kunt ook direct aanmelden met uw gegevens, dan wordt een volgende bestelling eenvoudiger. Als u een order plaatst, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor online winkelen bij Brainz@work.

 

Status van de bestelling

Direct na het bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging, met een overzicht van de bestelde artikelen en de datum waarop de bestelling klaar is. Ook kunt u de order op de site terugvinden bij mijn bestellingen.

 

Bestelling wijzigen

Tijdens het bestelproces kunt u nog producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kan kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

 

Bestelling annuleren

U kunt binnen een uur de bestelling nog annuleren. Stuur dan direct een e-mail naar info@brainz@work met als onderwerp: BESTELLING ANNULEREN. Zet in deze e-mail uw naam en de bestelling ben en de bestelling wordt geannuleerd.

 

Retourneren

Retourneren is geen probleem. Wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling dan kunt u het werkboek zonder opgaaf van redenen terugsturen. U krijgt uw geld teruggestort. De enige voorwaarde is dat er niet in het werkboek geschreven is en dat het boek er nog netjes uitziet. U betaalt dan alleen voor de verzendkosten. Bekijk de algemene voorwaarden van Brainz@work ook nog even.

Delen met